Bilder från hopptävlingen! :D

Vet inte varför bilerna blir så små, jag har dem på full storlek men det får duga. Kan hända att det kommer fler bilder senare men jag vet inte. :P Hejdå så länge!

Kramaaaar Cornelia

Toningen igår = inte som jag tänkt mig

Igår skulle vi tona mitt hår mörkbrunt. När vi var klara såg jag att det knappt var ngn skillnad! Det var raka motsatsen på vad jag hade hoppats på. :( Nu är det istället en någon aning mörkare och rödare än förut men man ser knappt någon skillnad. Mamma trodde att jag hade sånt hår som "inte tog åt sig så mycket av färgen" så det kommer inte sitta i så länge heller. 



På den här bilden ser det ut som att håret är knallrött men så är det inte egentligen. :P

GONATT ALLA SÖTIZZAR!! <333333 KRAM CORNELIA




Dagens ridning! :D

Hej!

Idag på ridnignen fick jag Snow (Snowberry). Vi hade markarbete men jag hade aldrig ridit henne förut. DEt gick ganska bra. Inte den sämsta men inte den bästa ridlektionen heller. :P Vi tränade mycket på att få ihop hästarna mellan bommarna. Det gick inte alls bra men det i början men på slutet fick jag till det. 

Föresten ska jag tävla dressyr på söndag. Måste verkligen träna på pogrammet. JAg har inte ens börjat och förra dressyrtävlingen glömde jag bort pogrammet mitt under ridningen! Fast då hade jag tränat in fel pogram och fick lära om ett nytt 30 minuter innan. 

Nu om 5 minuter ska jag tona håret. Ahhh, jag har aldig gjort det förut men hoppas det blir bra. Lägger ut bilder sen före och efter så man ser skillnaden. :D

Snart kommer några av bilderna från tävlingen i söndags. Tyvärr är det inga "hoppbilder" utan bara på galoppsträckorna. :P Kanske jag hinner ikväll.
Här kommer en bild på mina katter. :D

Fyra på tävlingen igår!

Hej!

Igår var det ju hopptävling och jag fick finast Tuva. :D Det gick jättebra och jag kom fyra. Min första placering! En röd rosett alltså :)

(Man ser inte så bra på videon.) Bilder kommer så fort jag fått dem från de som fotade.


Världens lyckligast chey! :D

Hej allihopa!

E typ världens lyckligste tjej nu för att..... Jag ska bli medryttare!!!!! haha fett nice va? Det är på några hästar i raksta. Ruligt, roligt.

Det var allt jag ville säga.

KRAM CORNELIA

Bloggens första bildbomb!

Här får ni denna bloggs första bildbom. Helt randombilder. :P
Mina söta kissemissar. :P <3
Musse <3
Aja det blev inte sååå många bilder men, men.

Stallet nästa!

Hej igen!

Nu ska jag snart till stallet. Ska bara skriva det här inlägget lite hastigt och sen blir det då stallet. Ska kanske rida igen få se. Annars gör jag det imorrn. :) Det blev ett kort och tråkigt inlägg utan bilder men jag hinner inte mer så hejdå!

//Cornelia

En vanlig slödag

Hej!

Igår var det ridning. :D Hade en ponny som heter Globus. Förra  gången tyckte jag inte alls om honom fast det var nog mest för att jag inte red så bra då. Då var han bara seg och lyssnade inte alls men igår gick det jättebra och han var faktiskt framåt. :D I svängarna gic han med jämna mellanrum på tyglen också. :)

Idag har det inte hänt mycket. Jag har varit i skolan (vilken nyhet va??), flummade med Bea på EA-tiden och ligger nu och slöar framför TV:n.

I kväll e det fotbollsträning men nåt mer händer det inte. Ska fortsätta slöa nu. Hejdå!

hoppas, hoppas, hoppas!!

Hej!

Nu är vi hemma från stallet där medryttarhästarna stod. Det var ett mysigt litet privatstall med 6 hästar i var av fem var hennes (hon som hade hästarna som behövde medryttare). Hon skulle anmäla sig till privatklassen i klubbtävlingen på söndag så jag kommer att träffa henne då. :D

Jag har nästan fått ett ja från mamma. Hon tyckte det var lite jobbigt med skjutsandet och hon skulle prata med pappa men det verkade nästan som ett ja. HOPPAS!!!!

Tillbaka från landet!!

Hej!

Vet att jag inte skrivit något i helgen men jag har varit på landet och där har vi inget nätverk så min lilla dator fick inte följa med. :P

I dag låg koderna till min telefon i brevlådan. Snacka om att jag blev glad. :D Så nu är min mobil upplåst igen och redo för att användas. :D

Nu kommer det allra roligast att berätta. :D

På söndag ska jag hopptävla!!!!!!!! Hoppas jag får rida Tuva men man vet ju inte.

Idag efter fotbollsträningen ska jag och mamma åka till ett stall och prata med en kolla lite för jag kanske ska bli medryttare! Det är inte helt säkert än men det finns en chans. :D :D :D :D :D

Ska dra till fotbollsträningen strax.
TUUUUUVA!! fotograf: Caroline Kinnunen (www.carolineonansen.blogg.se)

Ville bara säga att....

... Vi har nu bokat ridläger till nästa sommar! :D Ska gå på ett ridläger på Åby. Ahhh, längtar!! :D

Här får ni en film från förra årets ridläger. (Inte den inte den bästa ridningen men,men.)


Hejsan hoppsan!

Hej alla små barn, det är Pippi Långstrump som talar. Hahah nej skoja bara. Det är så klart Cornelia som skriver. Kom bara att tänka på Pippi när jag städade garderoben och hittade saker från dagis. :D

Igår satt jag och tryckte lite på min mobil och skulle försöka göra ett knapplås. Det slutade med att jag låste simkortet alltså spärrade mobilen. Lyckat va? Ialla fall så ringde jag Telia idag och dem så att de kunde skicka den här PUK-koden som man behöver för att låsa upp telefonen imorrn. Bara att vänta på den då. Får väl låna brorsans telefon så länge. :P

Idag har vi hemstudiedag så jag har varit hemme hela dan. Däremot har jag inte slappat speciellt mycket. Istället har man rensat hela garderoben. :) Jag sparade ungefär 1/5 av allt som fanns där. Haha nästan allt som var där var gamla saker från dagis och ettan. Det låg längst in i garderoben.

Sen jag jag försöka få ut lite annonser på blocket. Gamla leksaker, skridskor m.m. :P Mamma och Pappa har sagt att jag får pengarna om jag fixar med annonserna och får det sålt. Dem vill bara bli av med det så det är ju bra för mig. 

Nu ska jag fortsätta med garderoben. Herå!

/Cornelia

Presentation av mig!

Hej! Jag tänkte nu i första inlägget att ni kanske ville ha en riktig presentation av mig så jag slipper förklara varenda sak som jag skriver i den här bloggen. :D

Jag heter alltså Cornelia, är tolv år  och älskar hästar mer än allt annat i världen. Jag rider på tisdagar och har en liten favvohäst som heter Tuva. :P Jag älskar att tävla i både hoppning och dressyr fast i dressyr har jag bara gjort det en gång tidigare. Om jag skirver något om ponnycupen så är det en tävling mellan olika ridskolor och där är jag med i deras hopplag. :D

Jag har tre djur, två katter och en kanin. Min kanin heter Musse och katterna heter Fanny och Fisen. Hahah jag vet helkonstigt namn, (det var inte jag som döpte henne) :P.

Förutom att jag rider spelar jag fotboll i Älta också. Det är föresten där jag bor. 

Japp, nu vet ni lite mer om mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0